search
Deze loeispannende crimeserie houdt Netflix al zes weken lang volledig in haar greep
Series / Nieuws

Deze loeispannende crimeserie houdt Netflix al zes weken lang volledig in haar greep

Het Scandinavische 'En Helt Vanlig Familj' scoort uitstekend in haar eerste zes weken op Netflix.

De Zweedse thrillerserie En Helt Vanlig Familj, of in het Engels A Nearly Normal Family, scoort al sinds haar debuut zes weken geleden geweldig goed op Netflix. De serie behoort al zes weken lang tot de tien meest bekeken series van de streamingdienst.

De serie gaat over een jonge vrouw die uit een, in ieder geval op het eerste gezicht, perfect gezin komt en die plots wordt verdacht van een moord. De serie is gebaseerd op het zeer goed verkochte gelijknamige boek van Mattias Edvardsson en is omgezet naar een zesdelige dramaserie.

Stella


Het verhaal draait om Stella, gespeeld door Alexandra Karlsson Tyrefors, die op jonge leeftijd verkracht wordt. Haar vader, priester Adam, gespeeld door Björn Bengtsson, twijfelt of zijn dochter aangifte moet doen. Ook Stella's moeder heeft zo haar bedenkingen.

De familie lijkt meer bezig met het behouden van hun reputatie dan met het welzijn van hun dochter. Is de beoordeling door de buitenwereld dan echt belangrijker dan de gezondheid van het gezin zelf?

Moord


Een aantal jaren later wordt er een moord gepleegd en Stella is onmiddellijk hoofdverdachte. Is zij ten onder gegaan aan haar grote geheim, of is het juist de druk van haar familie geweest of...... speelt er iets heel anders?Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen