search
Deze ijzersterke overlevingsthriller zie je vanaf morgen op Netflix

Deze ijzersterke overlevingsthriller zie je vanaf morgen op Netflix

Aankomende donderdag zet Netflix de film Society of the Snow van Juan Antonio Bayona online.

Bram de Groot
Aankomende donderdag zet Netflix zijn eerste grote Netflix Original online, als het gaat over films. De film heet La Sociedad de la Nieve alias Society of the Snow en komt van regisseur Juan Antonio Bayona.

Van J.A. Bayona verscheen de afgelopen jaren films als The Impossible, A Monster Calls en Jurassic World: Fallen Kingdom en nu heeft hij het boek van schrijver Pablo Vierci verfilmd.

Ramp


De overlevingsthriller gaat over de Andesvliegramp in 1972, toen er een vliegtuig met 40 passagiers en vijf bemanningsleden neerstortte in de Andes in Uruguay. Het verhaal richt zich op de zestien overlevenden van de ramp.

De film staat op een mooie 92 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en op FilmTotaal schreef recensent Julia Maria Keers het volgende: "De film is bloedstollend, maar minstens zo mooi is de warmte van de vrienden in het ijskoude landschap; ze discussiëren, ze bevragen, ze overleggen, ze stellen elkaar gerust en ze houden elkaar bij de les."

Binnenkort


De film verscheen al beperkt in de wereldwijde bioscoopzalen en vanaf donderdag 4 januari zie je de film op Netflix.De cast in de $60 miljoen kostende film bestaat uit flink wat nieuwkomers en de muziek werd verzorgd door Michael Giacchino.

Aanbevolen artikelen