search
'Grey's Anatomy' kondigt een opvallende terugkeer aan: fans gaan waarschijnlijk uit hun bol
Series / Trailer

'Grey's Anatomy' kondigt een opvallende terugkeer aan: fans gaan waarschijnlijk uit hun bol

Ellen Pompeo keert terug naar de set van Grey's Anatomy voor het twintigste seizoen, zij het in een beperkte rol.

Na 19 seizoenen Grey's Anatomy kondigde Ellen Pompeo vorig jaar aan te stoppen als Meredith Grey. Toen zei ze dat het tijd was om iets nieuws te gaan doen. Al beloofde ze wel in haar afscheidsbericht dat ze nog eens terug zou keren op de set. Die tijd lijkt nu gekomen.

In maart komt het langverwachte twintigste seizoen uit van de successerie. Eerder deze week werd de eerste teaser uitgebracht. In die teaser was Ellen Pompeo ook in te zien. De terugkeer is geen grote verrassing, vorig jaar liet Pompeo zich tegen Variety ontvallen dat ze graag wou 'langskomen' op de set. Ze gaf daarin te kennen dat ze nog steeds vindt dat er een interessant verhaal te vertellen valt in de serie.

Randpersonage


Een belangrijke nuance daarbij is wel dat Meredith niet het hoofdpersonage zal zijn voor dit nieuwe seizoen. Meredith blijft in Boston wonen en zal dus niet voortdurend in het ziekenhuis vertoeven.

In het vorige seizoen verdween het personage ook al naar de achtergrond omdat Pompeo het drukker had met andere projecten. Dat zal niet veranderen. De fakkel is dus wel degelijk doorgegeven aan een nieuwe generatie.

Nauw betrokken


Pompeo blijft wel nauw betrokken bij de serie die haar zoveel gegeven heeft. Zo is ze nog steeds uitvoerend producent, wat haar toch een zekere creatieve inspraak geeft. In de teaser van het nieuwe seizoen, die je hieronder kan bekijken, is ze ondanks de beperkte rol van haar personage toch zeer aanwezig. Het personage blijft natuurlijk zeer geliefd bij fans van de serie.



Grey's Anatomy kun je in Nederland kijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen