search
Winter vol Liefde: Benjamin gaat wel heel gretig in op voorstel Joshua

Winter vol Liefde: Benjamin gaat wel heel gretig in op voorstel Joshua

Winter vol Liefde-koppel Benjamin en Joshua geven elkaar de ruimte

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Benjamin heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie wintersportplaatsje Belalp in Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

In Belalp is Joshua alweer druk bezig om zijn territorium af te bakenen. Hij vertelt de nieuwe kandidaat Olivier Bas over zijn date met Benjamin, waarbij ze met een vliegtuig over de bergen hebben gevlogen. Moeilijk om te overtreffen natuurlijk, en zowel Olivier als Benjamin beginnen zich wat te irriteren aan de aanwezigheid van Joshua.

Claim


Joshua lijkt Benjamin erg te claimen en hij vermoedt dat Benjamin hier niet zo enthousiast op reageert vanwege een ochtendhumeur of een kater. Heeft hij dan echt niet door dat hij zich behoorlijk in Benjamins' irritatiezone bevindt?

Joshua blijkt dit uiteindelijk toch net op tijd door te hebben. Tijdens een ingelast gesprek geeft hij aan Benjamin echt leuk te vinden en dat hij daarom bereid is hem de ruimte te geven om echt te onderzoeken wat hij van de overige kandidaten vindt. Benjamin vindt dit gelijk een prima idee en dus vertrekt Joshua (tijdelijk?) uit Belalp.

Angst


Benjamin heeft last van bindingsangst en Joshua van verlatingsangst. Benjamin lijkt wel heel erg opgelucht door het vertrek van Joshua. Gaan de twee heren elkaar op deze wijze toch nog vinden in de liefde? Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen