search
Bizarre beelden: 'Steve Sanders' uit 'Beverly Hills 90210' is aangevallen op Oudejaarsavond en komt met de schrik vrij

Bizarre beelden: 'Steve Sanders' uit 'Beverly Hills 90210' is aangevallen op Oudejaarsavond en komt met de schrik vrij

Toenemend geweld en ordeverstoring: voor Ian Ziering is dit incident de druppel.

Adriƫnne Koolen
Normaal gesproken moet Oud en Nieuw een avond van gezelligheid zijn met familie of goede vrienden. Voor Beverly Hills 90210-ster Ian Ziering was dit niet het geval.

Ziering plaatste op 1 januari een bericht op Instagram waarin hij uitlegde dat hij samen met zijn dochter tijdens Oudejaarsavond in een "alarmerend" incident is beland met mini motors.

Het incident


De motorrijders hebben zijn auto zeer agressief benaderd waardoor dit resulteerde in een "verontrustende confrontatie". Om de schade te bekijken is hij de auto uitgestapt, maar dit escaleerde snel en eindigde in fysiek geweld.

Ziering laat weten dat zowel zijn dochter als hij "volledig ongedeerd" zijn. Wel heeft dit incident de acteur aan het denken gezet over de "groeiende durf van dergelijke groepen die de openbare veiligheid en vrede verstoren .

Oproep tot actie


Als laatste roept Ziering op tot actie, aangezien de situatie volgens hem uit de hand is gelopen. Hij roept stadsfunctionarissen en wetshandhavingsinstanties op om hard op te treden tegen geweld en om preventieve maatregelen te treffen om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Bekijk op instagram


TMZ heeft verschillende beelden van het incident naar buiten gebracht. Onder andere het gevecht tussen de motorrijders en de Beverly Hills-ster. Op een andere foto is Ziering te zien die zijn 12-jarige dochter Mia troost.

Aanbevolen artikelen