search
Winter vol Liefde: Mike slaat compleet pleefiguur op de latten

Winter vol Liefde: Mike slaat compleet pleefiguur op de latten

Mike maakt bepaald geen indruk op Edith in de Oostenrijkse sneeuw.

Bas de Kramer
De hardwerkende Edith, die samen met haar zoon in Oostenrijk woont, heeft haar eerste kandidate Bart inmiddels naar huis gestuurd. Vrienden? Ja, maar meer zat er van beide kanten toch echt niet in. Edith kan zich dus vol concentreren op Mike, in wie ze het,in de basis, best ziet zitten.

Edith heeft vrienden over de vloer die Mike natuurlijk ook kunnen beoordelen. Mike loopt over van zelfvertrouwen en vertelt de camera dat zij zeker positief over hem zullen zijn. Als Edith en Mike samen op ski-trip gaan valt de blufferige Mike volledig door de mand. Hij slaat een waar pleefiguur op de ski's en moet van Edith uiteindelijk, uit angst voor de veiligheid op de berg, het hele end naar beneden lopen.

Branie


Edith ergert zich aan Mike's branie, die opschepte heus nog te kunnen skiƫn, maar er echt helemaal niets van bakt. Ook ergert ze zich aan Mike's ijdelheid. Mike vindt zijn rode ski-broek nog al 'pipo' en wil niet graag voor lul lopen. Edith geeft aan dat het in de sneeuw vooral allemaal een beetje functioneel moet zijn.

Als de twee de boel nog eens nabespreken op de allerhoogste bergtop van de omgeving, genieten beiden van de natuur maar helaas niet van elkaar. Nee, dat gaat niks worden met deze twee. Het kan niet anders of Mike wordt de komende aflevering huiswaarts gestuurd of vertrekt zelf naar huis. Edith zal moeten hopen dat de volgende kandidaat beter bij haar past.

Kijken


Is de liefde tussen de twee nu echt helemaal over? Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen