search
Ondanks 100% op Rotten Tomatoes belandde deze komedieserie direct in de prullenbak
Series / Specials

Ondanks 100% op Rotten Tomatoes belandde deze komedieserie direct in de prullenbak

De serie volgt het verhaal van de Diaz-familie. Broer en zus wonen in Los Angeles. Beiden worstelen met het vinden van de ware liefde, het aangaan van relaties en een doel om voor te leven.

Waarom With Love geen derde seizoen krijgt is onbegrijpelijk. Deze serie heeft behoorlijk veel lovende kritieken ontvangen. Vooral vanwege zijn levendige personages, meeslepende verhaallijnen en de manier waarop het verschillende aspecten van liefde en relaties exploreert.

De serie is gemaakt door Gloria Calderón Kellett, die ook bekend is van haar werk aan de succesvolle serie One Day at a Time. De serie volgt het verhaal van de Diaz-familie. De broer en zus van de Diaz-familie wonen in Los Angeles. Beiden worstelen met het vinden van ware liefde, het aangaan van relaties en het hebben van een levensdoel.

Romantiek


De verhaallijnen komen samen rond de feestdagen. Een moment in het jaar dat voor de familie altijd een belangrijk ijkpunt in het leven is. Verschillende familieleden krijgen elk op hun eigen manier te maken met liefde en romantiek.

With Love weet een breed publiek aan te spreken. Het zijn de hartverwarmende en humoristische benaderingen die voor het publiek heel herkenbaar zijn. Thema's als familie, liefde en acceptatie worden op een zeer toegankelijke manier belicht.

Ontroerend


Al met al is With Love een boeiende serie die zowel vermakelijk als ontroerend is, en die de kijker meeneemt op een emotionele reis vol liefde, hoop en herkenning. Emeraude Toubia kruipt in de rol van Lily Diaz en Marc Indelicato vertolkt de rol van haar broer Jorge jr. Diaz.



De serie belicht de complexiteit van liefdesrelaties, terwijl het tegelijkertijd de unieke culturele achtergronden van de personages benadrukt. Het Acteerwerk tussen broer en zus is van hoog niveau.

Komedie


With Love is een romantische komedie die in 2021 is uitgebracht op de streamingdienst Amazon Prime Video. Er zijn elf afleveringen gemaakt en twee seizoenen. Waarom de stekker na het tweede seizoen er is uitgetrokken is ons nog steeds een raadsel en zeker niet terecht. Zelfs op Rotten Totmatoes krijgt de serie een hele hoge waardering.



Het zou kunnen dat de kijkcijfers toch te laag lagen of dat productiekosten te hoog waren. Of dat contractuele afspraken of creatieve beslissingen van de makers met het televisienetwerk niet konden worden waargemaakt. Het blijft jammer. Mocht er toch nog een derde seizoen komen, dan laten we jullie dat direct hier weten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen