search
Deze duistere en spannende serie over een onconventionele detective kunnen we vanaf 11 januari eindelijk zien op Netflix
Series / Nieuws

Deze duistere en spannende serie over een onconventionele detective kunnen we vanaf 11 januari eindelijk zien op Netflix

De Poolse serie 'Forst' komt op 11 januari beschikbaar op Netflix.

Vanaf 11 januari zal de nieuwe Poolse serie Forst te streamen zijn op Netflix. Poolse series zien we niet dagelijks op Netflix, hoewel The Woods een succesvol voorbeeld is van een Poolse serie die het heel goed deed op de streamingsdienst.

Afgaande op de eerste beelden oogt Forst duister en spannend en daarom kijken wij reikhalzend naar deze serie uit. De serie gaat over een detective en een journaliste die een reeks brute moorden in het Tatra-gebergte onderzoeken. Dit gebergte bevindt zich in het grensgebied tussen Polen en Slowakije.

Plot


Borys Szyc speelt de onconventionele maar effectieve detective Forst die zich op de zaak stort. Hij omzeilt daarbij de wet omdat hij de moorden anders nooit zal kunnen oplossen en slaat daarbij de handen ineen met een lokale journaliste, gespeeld door Zuzanna Saporznikow. Samen gaan zij op jacht naar de waarheid.

Forst is gebaseerd op de boeken van bestsellerauteur Remigiusz Mróz. Het script is afkomstig van Agata Malesinska, die eerder werkte aan de Netflix-series The Woods en A Girl and an Astronaut en Jacek Markiewicz.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Forst kijken als de serie online komt op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen