search
Netflix zet deze twee grote bioscoopfilms uit 2023 gelijk online

Netflix zet deze twee grote bioscoopfilms uit 2023 gelijk online

Zowel Maggie Moore(s) als Insidious: The Red Door kun je nu streamen op Netflix.

Bram de Groot
Doordat de grote streamingdiensten als Disney+ en HBO Max weer films en series toelaten op Netflix zien we weer steeds vaker grote titels op Netflix verschijnen. Nu komt de grote streamer met de twee grote bioscoopfilms uit 2023 op de proppen.

De eerste is Maggie Moore(s). Dit is een misdaadkomedie die eind juni in de Nederlandse bioscopen verscheen, de andere is Insidious: The Red Door die begin juli zijn weg naar het witte doek vond.

Bioscoop


Beide films werden niet enorm denderend ontvangen. Op Moviemeter komen de films niet boven de 3,0/5 uit. En ook op de Tomatometer van Rotten Tomatoes zijn de scores mager. Maggie Moore(s) komt uit op 50 procent en Insidious: The Red Door kwam niet verder dan 37 procent.

Financieel was Maggie Moore(s) een teleurstelling en lijkt alleen in Nederland een brede release te hebben gekregen. De vijfde film in de Insidious-reeks was wel erg succesvol door $189 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Maggie Moore(s)


Deze misdaadkomedie gaat over een klein stadje dat heel wat grote geheimen schuil houdt. Een politiecommissaris en een amateurspeurneus werken samen om de moorden te onderzoeken op twee vrouwen die dezelfde naam hebben, Maggie Moore.In Insidious: The Red Door worstelen Josh Lambert en zijn zoon met een generatie-overstijgend trauma wanneer onderdrukte herinneringen bovenkomen aan de demon die hun gezin achtervolgt.

Kijken


Maggie Moore(s) kijk je hier op Netflix en als je Insidious: The Red Door wil kijken, dan klik je verder naar deze Netflix-pagina.

Welke van de twee films ga jij kijken of is je favoriet?

 • Maggie Moore(s)

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Insidious: The Red Door

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen