search
Hint naar nieuwe bikkelharde 'John Wick'-serie en regisseur verwerpt 'The Continental'
Series / Nieuws

Hint naar nieuwe bikkelharde 'John Wick'-serie en regisseur verwerpt 'The Continental'

Naast The Continental en Ballerina komt er heel snel nóg een serie in de wilde wereld van Wick.

De John Wick-franchise wordt uitgebreid naar tv, en dat is zonder de vorig jaar verschenen miniserie The Continental mee te tellen.

We wisten al dat er werd gewerkt aan nóg een serie die zich afspeelt in de wereld van Wick, maar nu pas lijkt regisseur Chad Stahelski er iets concreets over kwijt te willen.

Even wachten


Tijdens de nieuwe aflevering van de Happy Sad Confused-podcast benadrukte dat er druk wordt gewerkt aan de nieuwe Wick-serie, maar dat het vooral de stakingen van afgelopen zomer waren die roet in het eten gooiden.

Aldus Stahelski: "We ontwikkelen momenteel een John Wick-serie en Lionsgate ondersteunt ons erg goed hierbij. We begonnen er pas echt aan toen de stakingen net begonnen."

Negeer The Continental


Toen Stahelski werd gevraagd of het over een ander project dan The Continental ging, liet hij weten nauwelijks iets met die serie te maken te hebben:



"Nee, niet The Continental. Ik had maar weinig te maken met The Continental. Die serie werd gemaakt voordat we klaar waren met John Wick 4. Keanu en ik hebben alleen maar advies gegeven, maar die serie stond volledig los van onze deal."

Wie gaan we zien?


Stahelski vervolgde met: "We willen deze serie zelf maken en hopelijk een aantal bekende gezichten terugbrengen."

Hij wilde verder niet kwijt wie het hoofdpersonage wordt, maar dat zal ongetwijfeld snel bekend worden. Een van de kanshebbers is volgens geruchten Cassian (Common in John Wick: Chapter 2.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen