search
Eerste recensies 'True Detective: Night Country': kijken of skippen?
Series / Nieuws

Eerste recensies 'True Detective: Night Country': kijken of skippen?

De eerste recencies voor het langverwachte vierde seizoen zijn binnen!

Het nieuwste seizoen van het veelgeprezen True Detective neemt de kijker mee naar het hoge noorden. Een compleet team van onderzoekers blijkt om een onverklaarbare reden verdwenen.

De twee rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) moeten zien te achterhalen wat er gebeurd is. Met de premièredatum in zicht zijn op Rotten Tomatoes de eerste recencies te lezen, en het ziet er uitstekend uit.

Terug aan de top


Op het moment van schrijven zijn er negentien recencies te zien, en True Detective: Night Country scoort de volle mep: een ijzersterke 100%!

De critici zijn het over een ding roerend eens: seizoen 4 is teruggekeerd naar de topper die het eerste seizoen was. "Er is weer hoop voor 'True Detective'", aldus Primetimer. Gay City News voegt hier aan toe: "'True Detective' keert terug naar het niveau van het allereerste begin," en Inverse vindt het "het spannendste en levendigste seizoen sinds seizoen een".

Sfeervol


De atmosfeer van dit seizoen, in de breedste zin van het woord, krijgt ook de nodige complimenten. The Daily Telegraph: "Er is genoeg aandacht voor de cultuur van de Indianen in Alaska, en als kijker kom je in een wereld terecht die totaal onbekend voor je is".



Tot slot meldt Rolling Stone: "Het is een strak afgeleverd seizoen met alle goede elementen die Pizzolatto [bedenker en schrijver van seizoen 1 - 3] erin verwerkte en laat de mindere factoren achterwege".

Waar en wanneer te zien?


Je kunt True Detective: Night Country streamen vanaf 14 januari op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen