search
De eerste beelden uit 'Wie is de Mol?' zijn nu te zien

De eerste beelden uit 'Wie is de Mol?' zijn nu te zien

Aankomend weekend start het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? met uiteraard weer Rik van de Westelaken.

Bram de Groot
Via NPO Start hebben we de eerste beelden uit het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Aankomend weekend start het nieuwe seizoen, uiteraard weer met een hoop nieuwe bekende en minder bekende gezichten.

Dit jaar gaat Wie is de Mol? naar Mexico met uiteraard weer Rik van de Westelaken als de vaste presentator. Hij presenteert voor de zevende keer het programma van AVROTROS.

Nieuw seizoen


Dit jaar zijn de deelnemers zijn acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek, presentatrice Tooske Ragas, wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, cartoonist Jip van den Toorn, dragqueen Justin Mooijer, actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk.

Afgelopen keer was presentator Jurre Geluk nog de Mol en mocht techjournalist Daniël Verlaan zich kronen tot de winnaar van Wie is de Mol? De verliezer was Ranomi Kromowidjojo, de voormalig zwemkampioen.

Eerste beelden


Hieronder zie je de eerste trailer die door NPO Start op YouTube is gezet.Vanaf zaterdag 6 januari zal je het programma iedere week op AVROTROS op NPO 1 kunnen kijken. Uiteraard volg je Wie is de Mol ook op NPO Start. In de onderstaande eerste beelden zien we de deelnemers in Mexico.In Wie is de Mol? proberen kandidaten met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal, maar met de aanwezigheid van de Mol in de groep is dit niet gemakkelijk. Ongemerkt zal hij de boel saboteren, zodat de winst zo laag mogelijk blijft. Lukt het de kandidaten om de Mol te ontmaskeren?

Foto: Joy Hansson

Aanbevolen artikelen