search
Een van de grootste series van Netflix krijgt strijdbare foto: 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Een van de grootste series van Netflix krijgt strijdbare foto: 'Avatar: The Last Airbender'

Het duurt niet lang meer tot we de live-action remake van 'Avatar: The Last Airbender' kunnen gaan bekijken.

De release van de live-action versie van Avatar: The Last Airbender op Netflix komt steeds dichterbij. Fans beginnen steeds nieuwsgieriger te worden naar de nieuwe versie van de geliefde serie. Gelukkig is er nu een nieuwe foto beschikbaar waarin we de hoofdpersonages alvast in actie zien.

De live-action remake van Avatar: The Last Airbender is al een hele tijd in de maak bij Netflix. In 2018 werd al aangekondigd dat de serie er zou komen. De originele makers van de animatieserie, Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, werkten in eerste instantie mee als showrunners. Maar vanwege creatieve meningsverschillen verlieten zij het project in 2020.

Spannend moment


Inmiddels is de taak van showrunner overgenomen door Albert Kim. In juni van 2023 kregen we een eerste kijk op de hoofdpersonages in de remake. De rol van Aang wordt gespeeld door Gordon Comier, Katara door Kiawentiio, Sokka door Ian Ousley en Zuko door Dallas Liu.

Afgelopen november verscheen de eerste officiële trailer voor de serie. En nu kunnen we de hoofdpersonages ook in actie zien op een nieuwe foto. De personages lijken zichzelf te verdedigen, wat erop wijst dat het een foto is van een spannend moment in de serie. Bekijk de foto hier.

Wanneer is de serie te zien?


Gelukkig hoeven we niet meer lang te wachten op de release van de live-action Avatar: The Last Airbender. Vanaf 22 februari is de serie namelijk te bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen