search
Marvel schrapte dit duistere plan jammer genoeg voor het tweede seizoen van 'What If...?’
Series / Nieuws

Marvel schrapte dit duistere plan jammer genoeg voor het tweede seizoen van 'What If...?’

Seizoen 2 van What If...? had nog veel duisterder kunnen zijn, maar de schrijvers waren bang dat het plan té heftig was.

Het tweede seizoen van de animatieserie What If…? kwam afgelopen weekend ten einde. De serie bestaat uit 9 fantastische afleveringen, maar eerst waren hier andere plannen voor bedacht.

De serie gaat over de Avengers en verkent verschillende scenario’s. Zo is er een aflevering waarin de Avengers in 1602 bij elkaar kwamen en één waarin Iron Man gecrasht is met de Grandmaster.

Andere plannen


De afleveringen zijn stuk voor stuk geweldig, maar ze hadden er heel anders uit kunnen zien. Er waren namelijk plannen om Spider-Man bij de serie te betrekken.

Hoofdschrijver en producent Ashley C. Bradley liet iets meer weten over de plannen: "Ik heb een aflevering geschreven die nooit gemaakt gaat worden. Het was heel erg donker."

Het duistere plan


Bradley schreef in 2020 de aflevering en volgens haar "voelde het alsof de wereld ten einde was". De schrijfster wilde dan ook liever een optimistische aflevering schrijven dan toevoegen aan de wrede realiteit.



Stream What If...? op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen