search
Deze hersenkrakende en excentrieke scifi-serie scoort uitstekend op IMDb en is nog altijd te zien op Netflix
Series / Nieuws

Deze hersenkrakende en excentrieke scifi-serie scoort uitstekend op IMDb en is nog altijd te zien op Netflix

De eerste drie seizoenen van 'The Umbrella Academy' zijn te zien op Netflix. Een vierde seizoen volgt later dit jaar.

The Umbrella Academy is een tv-serie met een uniek en intrigerend avontuur. De boeiende serie, gebaseerd op de gelijknamige stripreeks, neemt kijkers mee op een achtbaan van spanning, humor en buitengewone gebeurtenissen.

The Umbrella Academy begon in 2019 en is gebaseerd op de Dark Horse-comics van Gerard Way en Gabriel Bá. Het eerste seizoen begint in 1989, wanneer een buitengewoon fenomeen plaatsvindt: drieënveertig baby's worden onverklaarbaar geboren bij willekeurige, niet-verwante vrouwen die geen tekenen van zwangerschap vertoonden.

Wereld redden


Een aantal van deze mysterieuze baby's worden geadopteerd door Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore), een miljardair-industrieel, die The Umbrella Academy opricht en zijn 'kinderen' voorbereidt om de wereld te redden.

De serie volgt het verhaal van een disfunctionele familie van geadopteerde superhelden die samenkomen om het mysterie rond de dood van hun vader te ontrafelen. Elk lid van de familie heeft unieke krachten, wat leidt tot zowel komische als epische situaties. Ze onthullen niet alleen grote familiegeheimen maar komen er ook achter dat zij de wereld daadwerkelijk dienen te redden.

Een Familie van Ongewone Helden


In de wereld van The Umbrella Academy draait alles om de dynamiek tussen de familieleden en hun individuele eigenaardigheden. De serie slaagt erin om diepgaande personages te combineren met een meeslepend verhaal vol plotwendingen.De eerste drie seizoenen van de serie zijn nog altijd te bekijken op Netflix. Het laatste en vierde seizoen zal in de loop van het jaar verschijnen. Met een indrukwekkende IMDb-score van een 8.0 en een Rotten Tomatoes-beoordeling van 87%, is het duidelijk dat deze serie breed gewaardeerd wordt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen