search
Wat kan je verwachten in 'The Last of Us' seizoen 2
Series / Featured

Wat kan je verwachten in 'The Last of Us' seizoen 2

"The Last of Us" wordt geprezen om zijn diepgaande verhaallijn en realistische personages en seizoen 2 wordt verwacht in 2025.

Wereldwijd werd de serie The Last of Us goed ontvangen. HBO heeft hier goud mee in handen. De serie is gebaseerd op het succesvolle action-adventure videospel dat werd ontwikkeld door Naughty Dog en uitgebracht voor de PlayStation 4. Het spel werd uitgebracht in juni 2020.

Net als het originele spel, is The Last of Us Part II geprezen om zijn diepgaande verhaallijn, realistische personages, meeslepende spelervaring en verbluffende graphics.

Post-apocalyptisch


In de serie volgen we opnieuw het verhaal van Ellie, die nu 19 jaar oud is. Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een groot deel van de mensheid is uitgeroeid door een dodelijke schimmel genaamd Cordyceps. Het verhaal verkent thema's als wraak, vergeving, overleven en menselijkheid te midden van chaos.

De finale van seizoen was volgens de fans legendarisch. Ondertussen heeft iedereen genoeg tijd gehad om die te verwerken. We gaan geen spoilers weggeven. Dus ga kijken als je meer wilt weten. Volgens HBO-chef Casey Bloys kunnen we seizoen 2 pas in 2025 verwachten.

Productie


De productie staat momenteel voorlopig gepland voor begin 2024. Mazin en Druckmann hopen dat de rest van de serie iets te bieden heeft voor iedereen die kijkt, van nieuwkomers tot toegewijde fans van de video-game-serie.



"We zullen dit keer van alles presenteren, maar het zal wel anders zijn", vertelde Mazin aan Variety. Soms radicaal, soms zal het nauwelijks anders zijn dan het verhaal in de game. “Seizoen 2 wordt het vervolg dat Neil en ik willen maken.”

Bella


Wat zal er gebeuren in seizoen twee van The Last of Us? De HBO-serie is ook van plan Bella Ramsey als hoofdrolspeler te behouden voor seizoen twee, ondanks internettrollen die klagen over haar prestaties. Het vinden van haar was als een "bliksem in een fles". "De enige manier waarop we ooit zouden overwegen om Bella te herschikken, is als ze zei: 'Ik wil niet meer met jullie samenwerken.



Seizoen twee zal dicht bij de plot van de game blijven. Dit zou enorme gevolgen kunnen hebben voor degenen die precies weten wat er zich afspeelt tussen Joel en Ellie in het tweede deel. "Als dat in de show gebeurt," vertelde Bella Ramsey aan Esquire in onze coverstory met Pedro Pascal, "ik weet niet of ik er emotioneel klaar voor ben."

De serie is te kijken op HBO plus
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wat vond jij van het eerste seizoen van The Last of Us?

  • Goed

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Slecht

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen