search
Grote ster uit 'Barbie' maakt overstap naar het Marvel Cinematic Universe
Series / Nieuws

Grote ster uit 'Barbie' maakt overstap naar het Marvel Cinematic Universe

Seizoen 3 van What If...? krijgt er een grote naam bij: niemand minder dan America Ferrera.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 2 van Marvel’s What If…? heeft heel wat iconische momenten opgeleverd in het MCU. Fans kunnen geen genoeg krijgen van de 'wat als’-situaties en verslinden elke aflevering. Na het succes van seizoen 2 is What If…? meteen vernieuwd voor een derde seizoen.

In een korte video heeft Marvel een nieuwe aflevering gehint met Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Alexi Shostakov (David Harbour). Deze twee acteurs zijn echter niet de enige die te zien zullen zijn in seizoen 3; er is namelijk een nieuw castlid bijgekomen.

Een MCU-debuut


In een exclusief interview met Phase Zero-podcast bevestigde het What If..?-team een nieuwe stemacteur: America Ferrera. Ferrera is vooral bekend van haar rol als Gloria in Barbie.

Ferrera zal Agent Morales inspreken. Er bestaan verschillende personages met de naam Morales in het MCU. Velen zullen meteen denken aan de Morales-familie in Spider-Man, maar er bestaat ook een Alisande Morales. Zij is een SHIELD-agent en probeerde X-23 te veroveren voordat ze zich aansloot bij een groep die H.A.M.M.E.R. werd genoemd.

Een nieuw personage?


Het personage is kort in de Marvel-strips verschenen, maar het personage van Ferrera zal een nieuwe versie van het personage spelen. What If..? heeft namelijk een hele nieuwe kijk, waardoor Ferrera een "bijna origineel" personage zal gaan spelen.Als laatste legde schrijver en producent Matthew Chauncey legde uit dat de naam Morales "clickbait is". Mensen werden daar namelijk heel erg enthousiast over.

Te streamen op Disney+


Stream What If...? op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen