search
Topactrice komt naar 'The White Lotus' seizoen 3
Series / Nieuws

Topactrice komt naar 'The White Lotus' seizoen 3

Eindelijk lijkt er beweging te zitten in het langverwachte derde seizoen van de HBO Max-serie.

Het eerste nieuwe castlid voor het derde seizoen van The White Lotus lijkt zeer waarschijnlijk te zijn onthuld. Hollywood-insider Jeff Sneider heeft namelijk onthuld dat Carrie Coon mee zal spelen in het nieuwe seizoen.

We kennen Coon van een groot aantal projecten, zoals de serie The Leftovers en Fargo, maar ook films als Avengers: Infinity War en Ghostbusters: Afterlife.

Helaas geen Coolidge


Het is momenteel nog onduidelijk welk personage Coon zal spelen in The White Lotus seizoen 3. Tot dusver wisten we alleen dat Natasha Rothwell zal terugkeren voor het nieuwe seizoen.

Een actrice die we in elk geval niet meer zullen zien is Jennifer Coolidge, die de rol van Tanya McQuoid zo voortreffelijk speelde in de eerste twee seizoenen. Zij bevestigde dit een tijdje terug al zelf.

Aniston solliciteert


Ondertussen zijn er genoeg acteurs die interesse hebben om mee te doen aan een seizoen van The White Lotus. Zo liet Jennifer Aniston vorig jaar al weten dat ze geobsedeerd is door de serie en dolgraag mee zou willen doen. En dan mogelijk als de zus van Tanya.Niet lang na de finale van seizoen 2 liet seriebedenker Mike White weten dat het derde seizoen mogelijk over religie zal gaan, in tegenstelling tot de thema's geld en seks uit de eerdere seizoenen.

Gewaagd thema


Het zou dan volgens White moeten gaan over een satirische blik op de dood, Oosterse religie en spiritualiteit. Gewaagde onderwerpen dus.

De eerste twee seizoenen van The White Lotus zijn momenteel te streamen via HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen