search
Hoe zit het eigenlijk met het tweede seizoen van deze grote DC-serie?
Series / Nieuws

Hoe zit het eigenlijk met het tweede seizoen van deze grote DC-serie?

Regisseur James Gunn heeft het ontzettend druk, maar Peacemaker blijft een passieproject waar hij graag aandacht aan geeft.

Hoewel het verwoven universum van DC-films en -series compleet op de schop gaat onder leiding van James Gunn en Peter Safran, zullen een aantal bestaande personages toch nog terugkeren.

Misschien wel het grootste voorbeeld hiervan is John Cena's Peacemaker, die zijn debuut maakte in Gunns The Suicide Squad en vervolgens zijn eigen serie kreeg op HBO Max.

Hoe zit het?


Peacemaker bleek een groot succes voor de streamingdienst en daarom kwam er al snel het groene licht voor een tweede seizoen. Sindsdien is het echter vrij stil geweest rondom dit vervolgseizoen.

Gunn ging afgelopen week echter via social-platform Threads in gesprek met zijn fans en werd toen ook gevraagd naar het tweede seizoen van Peacemaker.

Van Superman naar Peacemaker


Gunn was kort en helder over de status van het tweede seizoen van de succesvolle serie: "de helft is geschreven".



Het is de bedoeling dat de opnames van Peacemaker seizoen 2 beginnen zodra Gunn klaar is met Superman: Legacy, maar Gunn benadrukt dat Peacemaker voor hem een hoge prioriteit blijft.

Relatief snel


En hoewel het dus nog onduidelijk is wanneer we seizoen 2 van Peacemaker precies gaan zijn, zullen fans verheugd zijn dat de nieuwe afleveringen er relatief snel gaan komen.

Peacemaker seizoen 1 is nú te streamen via HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen