search
Netflix onthult de verrassende eerste beelden uit seizoen 2 van zijn best beoordeelde serie tot op heden
Series / Trailer

Netflix onthult de verrassende eerste beelden uit seizoen 2 van zijn best beoordeelde serie tot op heden

De serie Arcane heeft op de IMDb een 9,0/10 als score. Seizoen 2 komt eraan.

Netflix kwam in 2021 met de animatieserie Arcane: League of Legends en deze groeide uit tot een enorme hit. De serie staat zelfs op een 9,0/10 op de IMDb. Een hogere score kreeg een Netflix Original nog niet.

Arcane wordt een geanimeerde steampunk-serie genoemd en deze werd opgeleverd door Christian Linke and Alex Yee en de Franse animatiestudio Fortiche en de studio Riot Games. De serie is gebaseerd op de game League of Legends.

Seizoen 2


Netflix en zijn team werken al een tijdje aan het nieuwe seizoen. Klaarblijkelijk was het succes ook voor de streamer een grote verrassing. Het nieuwe seizoen staat al een tijdje gepland voor november 2024.

Nu we in 2024 zijn aangekomen heeft Netflix alvast een teaser onthuld voor het aankomende seizoen van Arcane. We zien het personage Singed die een soort bloedtransfusie ondergaat. Opvallend is ook het enorme beest dat te zien is.

Fantheorie


De beelden lijken de fantheorie te onderstrepen dat de in seizoen 1 overleden Vander verandert in de gemuteerde wolf Warwick.



In het nieuwe seizoen keren Hailee Steinfeld (Vi), Ella Purnell (Jinx) en Katie Leung (Caitlyn Kiramman) terug voor hun stemrollen. Bekijk het eerste seizoen gewoon nog op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen