search
Ben je klaar voor een seriemarathon? Deze top scorende miniserie kijk je in één dag
Series / Nieuws

Ben je klaar voor een seriemarathon? Deze top scorende miniserie kijk je in één dag

Deze spannende serie heeft bijna een perfecte score op Rotten Tomatoes, en je kunt hem ook nog in één dag kijken.

Ben je op zoek naar een serie die je makkelijk even tussendoor kunt kijken? Dan is dit mysterieuze drama een aanrader. De serie Alias Grace duurt in totaal namelijk maar iets meer dan vier uur, waardoor je hem makkelijk in één dag kunt bingen.

Alias Grace verscheen in 2017 op Netflix en telt zes afleveringen, die allemaal rond de 45 minuten duren. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood, die je ook kunt kennen van The Handmaid's Tale.

Moordenaar


De miniserie gaat over het verhaal van een veroordeelde moordenaar. Grace Marks, een arme Ierse immigrant in Canada, werkt als huishoudelijke hulp. Ze wordt er echter van verdacht haar werkgever en zijn huishoudster vermoord te hebben

Het verhaal is een gefictionaliseerde versie van een echte moord op Thomas Kinnear en Nancy Montgomery, die plaatsvond in 1843. Het verhaal zet de kijker constant op het verkeerde spoor, waardoor je je afvraagt wie je nou wel en niet kunt vertrouwen.

Hoge score


Alias Grace heeft een enorm indrukwekkende score op Rotten Tomatoes, van maar liefst 99%. Deze mag je dus absoluut niet missen. Bekijk Alias Grace op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen