search
De top drie van de Netflix Top 10 bestaat in één klap uit drie bekende nieuwe films

De top drie van de Netflix Top 10 bestaat in één klap uit drie bekende nieuwe films

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire en Leave the World Behind ineens flink gedaald.

Bram de Groot
De Netflix Top 10 was enkele weken prooi voor de films Rebel Moon - Part One: A Child of Fire en Leave the World Behind, maar sinds afgelopen weekend staan er opeens drie compleet nieuwe releases bovenaan de lijst.

Gek is dat niet, aangezien Netflix in januari heel wat nieuwe en leuke films online zet, met niet alleen films uit de oude doos, maar ook films die in 2023 in de bioscoop verschenen.

Nieuwe top drie


Afgelopen donderdag verscheen op Netflix het rampendrama Society of the Snow, met La Sociedad de la Nieve als Spaanse titel. De ijzersterk ontvangen film van regisseur J.A. Bayona wist gelijk de koppositie in de Netflix Top 10 over te nemen.

Een dag later verscheen op Netflix The Hunt, de horrorthriller van Craig Zobel. Deze film wist gelijk op de tweede plaats binnen te komen. Afgelopen zaterdag debuteerde de 2023-bioscoopfilm Insidious: The Red Door en deze vijfde film in de reeks kaapte gelijk de derde plaats weg.

Meer grote films


Deze maand wordt het druk op Netflix met meer nieuwe releases op de streamer. Zo verschijnen de bioscoopfilms Murder on the Orient Express, No Hard Feelings en Wil en de Netflix Originals The Kitchen en Lift.Wil je de complete Netflix Top 10 zien, neem dan een kijkje op de streamer op filmpagina van Netflix.

Aanbevolen artikelen