search
Netflix komt deze week met 14 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'Boy Swallows Universe'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 14 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'Boy Swallows Universe'

Neem deze week wat extra tijd vrij want Netflix komt met een enorme berg aan series om te kijken.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Break Point


Verschijnt op: Woensdag 10 januari | Release: Seizoen 2 | Genre: Documentaire / Sport | Kijk op: Break Point

Reis mee met enkele van de beste tennissers ter wereld die willen schitteren op Grand Slam-toernooien in een seizoen boordevol actie.




The Trust: A Game of Greed


Verschijnt op: Woensdag 10 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Spelprogramma / Reality-TV | Kijk op: Netflix

In deze realityserie strijden deelnemers samen om een kwart miljoen dollar. Zullen ze het geld eerlijk verdelen of elkaar tegenwerken om zelf meer te krijgen?




Boy Swallows Universe


Verschijnt op: Donderdag 11 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Drama / Mysterie | Kijk op: Netflix

Een jongetje dat in de jaren 80 opgroeit in de buitenwijken van Brisbane, wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het leven en het naderende onheil dat zijn gezin bedreigt.




Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

9 januari: Di4ries (seizoen 2 - aflevering 8) - Komedie / Drama / Familie - Een eerste liefde, de eerste zoen, plezier met vrienden, en ruzies met rivalen. 's Ochtends op school, 's middags bij de zee. Elke dag zit vol verrassingen!

9 januari: Single's Inferno (seizoen 3 - aflevering 10-11) - Reality-TV - Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

10 & 11 januari: Like Flowers in Sand (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Komedie / Mysterie / Romantiek - Een voormalig worsteltalent zit op een dood spoor en staat op het punt te stoppen. Maar dan ontmoet hij een oude vriend en vlamt zijn passie weer op.

11 januari: Champion (seizoen 1) - Drama / Musical - Rapper Bosco is na zijn vrijlating uit de gevangenis klaar voor een comeback, totdat zijn zus Vita voor het voetlicht treedt en hun familieband op de proef stelt.

11 januari: Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 2) - Animatie / Avontuur / Komedie - Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

11 januari: Forst (seizoen 1) - Misdaad / Drama - Een rechercheur die vanwege zijn onconventionele onderzoekmethodes wordt geschorst, gaat buiten de wet om samenwerken met een journalist om een reeks brute moorden op te lossen.

11 januari: Killer Soup (seizoen 1) - Komedie / Drama / Thriller - Swathi wil graag een restaurant openen, maar dan wordt haar man vermoord. Samen met haar minnaar beraamt ze een waanzinnig plan: hij zal zich voordoen als haar man.

11 januari: Sonic Prime (seizoen 3) - Animatie / Actie / Avontuur - Als een explosieve strijd met dr. Eggman het universum verbrijzelt, racet Sonic door parallelle dimensies om zijn vrienden terug te vinden en samen de wereld te redden.

12 januari: Love is Blind: Sweden (seizoen 1 - aflevering 1-4) - Spelprogramma / Reality-TV / Romantiek - Het unieke datingexperiment strijkt neer in Zweden waar plaatselijke singles op zoek gaan naar ware liefde en een huwelijksaanzoek doen - allemaal voordat ze elkaar hebben gezien.

12 & 13 januari: My Demon (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Komedie / Drama / Fantasy - Een genadeloze demoon verliest zijn krachten nadat hij een regeling heeft getroffen met een ijzige erfgename die mogelijk de sleutel tot een oplossing en tot zijn hart heeft.

13 & 14 januari: Welcome to Samdal-ri (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Romantiek - Een fotografe valt uit de gratie en keert terug naar haar geboorteplaats. Daar komt ze haar jeugdvriend tegen en wordt hun liefde opnieuw aangewakkerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen