search
Belangrijke update: Deze geliefde sciencefictionserie is nog "helemaal niet dood"
Series / Nieuws

Belangrijke update: Deze geliefde sciencefictionserie is nog "helemaal niet dood"

Na jaren van onzekerheid is er nu eindelijk hoop voor deze geliefde sciencefictionserie.

Er worden de laatste tijd veel nieuwe projecten aangekondigd zoals de nieuwe Ted-prequel. Deze serie wordt gepromoot door Seth MacFarlane, de maker van Family Guy en nu is er een hoopvolle update over één van zijn andere projecten.

In 2017 kwam The Orville voor het eerst uit op Hulu. In de tussentijd is er niets meer gezegd over de serie of een eventueel vervolg. Hoewel het dus niet officieel was, gingen velen ervan uit dat de serie niet meer terug zou komen.

Problemen


De acteurs van de serie hadden lange tijd te maken met grote problemen, aldus actrice Adrienne Palicki. Dit had te maken met dat de serie slechts 33 afleveringen had geproduceerd in zes jaar.

Ook liet ze weten dat de serie niet officieel is geannuleerd. Ook acteur Scott Grimes had een update over de serie: de gesprekken voor een nieuw seizoen waren al begonnen vóór de stakingen van vorig jaar. De serie is dus "nog helemaal niet dood".

Concrete informatie


Er is geen concrete informatie over de terugkeer van Orville, mede doordat de acteurs geen informatie of details mogen geven. Wel is nu duidelijk dat de cast en crew graag terugkeren en dat er nog hoop is voor een nieuw seizoen.

Bekijk op instagram


Stream The Orville op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen