search
Reese Witherspoon werkt samen met grote ster aan seizoen 3 van 'Big Little Lies'
Series / Nieuws

Reese Witherspoon werkt samen met grote ster aan seizoen 3 van 'Big Little Lies'

Reese Witherspoon heeft een belangrijke update over de toekomst van hitserie Big Little Lies.

Big Little Lies maakte in 2017 een grote indruk op alle kijkers en seizoen 2, dat in 2019 uitkwam, viel ook goed in de smaak. Helaas zijn er na seizoen 2 geen nieuwe updates gekomen over de staat van de serie en veel fans dachten dan ook dat Big Little Lies niet meer terug zou komen.

Er spelen een paar hele grote namen in Big Little Lies. Zo bestaat de cast uit, onder andere, Meryl Streep, Shailene Woodley, Zoë Kravitz en Adam Scott. En Reese Witherspoon schittert in de hoofdrol van Madeline.

De nieuwe update


Tijdens de Golden Globe Awards kwam Witherspoon echter met de eerste update in jaren. Ze vertelde aan Variety dat Nicole Kidman en zij "eraan werken". Kidman speelde in seizoen 1 en 2 de andere hoofdrol, Celeste Wright. De twee actrices waren samen ook uitvoerend producent.

Dit nieuws betekent dus dat seizoen 3 in de maak is. Maar waar zou het nieuwe seizoen over kunnen gaan?

Seizoen 3


De kans is groot dat seizoen 3 verder gaat waar seizoen 2 is geëindigd. Dit zou kunnen betekenen dat seizoen 3 de Monterey Five volgt tijdens hun gevangenisstraf.



Er zit echter wel veel tijd tussen de twee seizoenen, waardoor de jonge acteurs nu twintigers zijn in plaats van tieners. Woodley had dus het idee dat seizoen 3 op de jonge generatie zou kunnen focussen en zou kunnen onderzoeken hoe de kinderen om zijn gegaan met de acties van hun ouders.

Te streamen op HBO Max


Stream Big Little Lies op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen