search
Matthew McConaughey overweegt eindelijk weer rol in serie en eist $ 2,5 miljoen per aflevering
Series / Nieuws

Matthew McConaughey overweegt eindelijk weer rol in serie en eist $ 2,5 miljoen per aflevering

Hollywood-ster Matthew McConaughey overweegt om een rol in een spin-off van 'Yellowstone' te gaan spelen

Matthew McConaughey is nogal een grote naam in Hollywood. Hij heeft sinds zijn indrukwekkende rol als Rust Cole in het vrijwel perfecte eerste seizoen van True Detective al meer dan 10 jaar geen televisie meer gedaan. Hij schijnt nu mogelijk betrokken te gaan worden bij een spin-off van Yellowstone.

De onderhandelingen om McConaughey zover te krijgen, lijken echter zeer moeizaam te verlopen. Naar verluidt vraagt McConaughey het luttele bedrag van $2,5 miljoen per aflevering.

Eitje


De makers van de spin-off en McConaughey zijn nog altijd in onderhandeling. "Voor Matthew heeft een deal nog nooit zo lang geduurd. Vooral nadat hij zijn Oscar had gewonnen, was het een eitje om mensen zijn vraagprijs te laten betalen.", aldus een insider. McConaughey zou ook niet zo gecharmeerd zijn van een van de makers, Taylor Sheridan.

"Taylor heeft de reputatie een klootzak met een 'Godcomplex' te zijn. Matthew houdt niet echt van achter-de-schermen-drama.", aldus dezelfde insider. Sheridan zou eerder ook al problemen hebben gehad met de ster van Yellowstone, Kevin Costner.

Costner


Volgens het medium is Sheridans reputatie niet al te best en zijn er premièrvertragingen geweest van het laatste hoofdstuk van de serie. Sommigen beweren dat er problemen waren tussen de ster van de show, Kevin Costner, en de showrunner.



Het is dus nu maar zeer de vraag of McConaughey mee gaat spelen in deze nieuwe spin-off van het zo succesvolle Yellowstone. Wij houden jullie op de hoogte!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen