search
Fargo seizoen 2 vanaf 13 oktober op Netflix

Fargo seizoen 2 vanaf 13 oktober op Netflix

Vervolgens is elke week, direct na uitzending in de Verenigde Staten, een nieuwe aflevering op de streamingzender te zien.

Michelle Iwema

Het tweede seizoen van de misdaadserie Fargo zal vanaf 13 oktober te zien zijn op Netflix. Dan is de eerste aflevering te zien, vervolgens zal elke week direct na uitzending in de Verenigde Staten, een nieuwe aflevering te zien zijn.


Het nieuwe seizoen speelt zich af in 1979 en vormt een prequel op het eerste seizoen. We volgen hierin het leven van de jonge Lou Solverson, een politieagent in Minnesota die net terug is uit Vietnam en een redelijk burgerlijk bestaan leidt met zijn vrouw Betsy Solverson en dochter Molly.

Lou start samen met collega en schoonvader Sherrif Larsson een onderzoek naar de lokale maffia. En dit is niet zonder gevolgen. In de hoofdrollen zijn Ted Danson en Patrick Wilson te zien. Andere rollen zijn er voor Nick Offerman en Cristin Milioti.

Fargo is een spin-off van de gelijknamige film van de Coen Brothers uit 1996. Het eerste seizoen werd wereldwijd geweldig ontvangen. Wie het eerste seizoen nog moet inhalen, kan deze in zijn geheel bekijken op Netflix.

Aanbevolen artikelen