search
Eén van de beste series op HBO Max krijgt eindelijk tweede seizoen
Series / Trailer

Eén van de beste series op HBO Max krijgt eindelijk tweede seizoen

Na lang wachten komt eindelijk het tweede seizoen van 'Tokyo Vice' uit op HBO Max.

Kortgeleden heeft Max, of HBO Max zoals de dienst nog heet in Nederland, de trailer voor het tweede seizoen van de misdaadserie Tokyo Vice online gezet. Daarmee dalen we wederom af in de duistere onderwereld van Tokyo.

In april 2022 kwam het eerste seizoen uit van de crimeserie, dat kon rekenen op uitstekende reacties van critici. Al gauw werd een tweede seizoen aangekondigd, dat zal uitkomen in februari 2024.

Plot


De synopsis van de serie luidt: "Losjes geïnspireerd op het verslag van de Amerikaanse journalist Jake Adelstein over de Tokyo Metropolitan Police, neemt seizoen 2 van de serie, gefilmd op locatie in Tokyo, ons dieper mee in de criminele onderwereld van de stad."

De synopsis sluit af: "Daarin realiseert Adelstein zich dat zijn leven, en dat van zijn naasten, in groot gevaar is."

Cast en crew en release


De regie van de serie ligt in handen van J.T. Rogers. Eerder schreef en produceerde hij de televisiefilm Oslo.Naast Ansel Elgort als Adelstein speelt Ken Watanabe detective Hiroto Katagiri. Verder zijn Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Show Kasamatsu, Ayumi Ito,Yosuke Kubozuka en Miki Maya te zien.

Release


Het tweede seizoen van Tokyo Vice zal beginnen met twee afleveringen. Erna zal acht weken lang elke week een aflevering verschijnen.

Vanaf 8 februari zal het nieuwe seizoen te zijn bij HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen