search
Kijk nu de nieuwste trailer van 'The Walking Dead: The One Who Lives'
Series / Nieuws

Kijk nu de nieuwste trailer van 'The Walking Dead: The One Who Lives'

Het legendarische universum krijgt er weer een veelbelovend nieuw hoofdstuk bij.

AMC komt zojuist met een eerste trailer van de nieuwste spin-off uit de wereld van The Walking Dead met personages Rick en Michonne in de hoofdrol. Kijk nu de eerste beelden van The Walking Dead: The Ones Who Live.

De serie gaat binnenkort in première op televisienetwerk AMC en diens streamingdienst AMC+, en markeert de officiële terugkeer van acteurs Andrew Lincoln en Danai Gurira naar de post-apocalyptische wereld van The Walking Dead.

Avontuurlijke zoektocht


In de trailer zoekt Michonne hoog en laag naar Rick, die lijkt te worden vastgehouden door de 'Alliance of the Three'. De trailer biedt ook een blik op Terry O’Quinn als Major General Beale en de terugkeer van Pollyanna McIntosh als Jadis.

Lincoln vertrok in 2018 na bijna tien jaar betrokken te zijn geweest bij de serie, The Walking Dead. Zijn personage verdween tijdens seizoen negen, terwijl het personage van Gurira vertrok tijdens seizoen tien om hem te vinden.

Liefde overwint alles


"The Walking Dead: The Ones Who Live is een episch liefdesverhaal van twee personages veranderd door een veranderde wereld. Gescheiden door afstand en door een onstuitbare kracht. Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden, en uiteindelijk in een oorlog tegen de levendenOp 25 februari gaat The Walking Dead: The Ones Who Live in première. Wanneer de serie in Nederland is te zien is nog niet bekend. Kijk alle afleveringen van de serie waar het allemaal mee begon, The Walking Dead, op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen