search
Voorlopig geen comeback in 'Doctor Who' voor deze acteur
Series / Nieuws

Voorlopig geen comeback in 'Doctor Who' voor deze acteur

Fans hadden nog hoop, maar helaas keert deze acteur voorlopig niet terug in 'Doctor Who'.

Een van de leuke dingen aan Doctor Who is dat we altijd weer bekende gezichten zien terugkeren. In de geschiedenis van de serie zijn er zoveel verschillende acteurs voorbij gekomen, zelfs alleen al in de rol van de Doctor. Dan is het altijd een leuke verrassing als ze weer opnieuw op ons scherm verschijnen.

Toch is het altijd even schakelen voor fans wanneer een nieuwe acteur de rol van de Doctor overneemt. Meestal zijn de reacties op het begin nog twijfelend, maar worden deze steeds enthousiaster. Dit was ook het geval bij Peter Capaldi, die van 2013 tot 2017 de twaalfde Doctor speelde.

Moeilijke overstap


Hij nam de rol over van Matt Smith, die de rol vertolkte van 2010 tot 2013. Terwijl Smith als de Doctor te zien was, onderging de serie een enorme groei in populariteit. Waar de serie eerst vooral in het Verenigd Koninkrijk bekend was, werd de serie gedurende zijn jaren wereldwijd bekend.

Veel kijkers hadden daardoor moeite met de overstap naar Capaldi. Inmiddels zijn de meningen van kijkers gelukkig bijgesteld en wordt zijn versie van de rol over het algemeen positief beoordeeld. Fans zouden hem zelfs maar al te graag zien terugkeren in een van de komende seizoenen.

Niet beschikbaar


Maar daar zit de acteur niet op te wachten. In een interview met Forbes kreeg Capaldi de onvermijdelijke vraag, waar hij als volgt op antwoordde: "Ik koester het idee dat mijn Doctor er nog is. Hij is niet beschikbaar om op tv te komen. De echte Doctor is niet op tv, de echte Doctor is daarbuiten".



Binnenkort gaan we weer een nieuwe acteur als Doctor zien, namelijk Ncuti Gatwa. De releasedatum van het seizoen is nog niet bekend. Bekijk Doctor Who op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen