search
Na 7 seizoenen komt er een einde aan 'The Good Doctor'
Series / Nieuws

Na 7 seizoenen komt er een einde aan 'The Good Doctor'

Er komt een einde aan het succesvolle medische drama 'The Good Doctor'.

Er is goed én slecht nieuws voor fans van het medische drama The Good Doctor. ABC heeft een nieuwe promo voor het zevende seizoen uitgebracht, maar hierin wordt helaas ook bekendgemaakt dat dit het laatste seizoen zal zijn voor de serie.

Het eerste seizoen van The Good Doctor ging in 2017 in première. De serie volgt Shaun Murphy: een jonge chirurg met autisme uit het stadje Casper in Wyoming, waar hij een moeilijk verleden heeft. Hij verhuist naar San Jose in Californië, om daar aan de slag te gaan in een prestigieus ziekenhuis.

Unieke kans


De serie werd overwegend succesvol ontvangen. Vooral de acteerprestaties van Freddie Highmore (Shaun) werden geprezen, maar er was kritiek op de verhaallijnen. In april werd bekend dat er een zevende seizoen zou komen van de serie. Nu heeft ABC dus bekendgemaakt dat dit het laatste zal zijn.

"The Good Doctor is een unieke kans geweest, maar het is tijd om afscheid te nemen", luidt een statement van showrunners David Shore en Liz Feldman, samen met uitvoerend producent Erin Gunn. "We zijn ongelooflijk trots op het werk dat we hebben geleverd en de boodschap waar we deel van mochten uitmaken".

Releasedatum?


"We kijken ernaar uit om onze fantastische fans, de werkelijk buitengewone Freddie Highmore, de rest van onze getalenteerde acteurs (en vrienden) en de beste crew in de branche het serie-einde te geven dat jullie allemaal verdienen".



In Amerika is het laatste seizoen van The Good Doctor vanaf 20 februari te zien. Het is nog niet bekend wanneer het seizoen op Videoland verschijnt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen