search
'Ahsoka' seizoen 2 is in de maak, dit kun je verwachten
Series / Nieuws

'Ahsoka' seizoen 2 is in de maak, dit kun je verwachten

Lucasfilm heeft grote plannen voor de 'Star Wars'-franchise, waaronder de terugkeer van Ahsoka Tano.

Eerder berichtten we al dat seizoen 4 van The Mandalorian een film zal worden. Variety bericht daarnaast dat diverse andere projecten aangekondigd zijn, zoals het tweede seizoen van Ahsoka.

Dave Filoni is bezig met het ontwikkelen van het vervolgseizoen voor de populaire Disney+-serie. Daarnaast heeft Lucasfilm nog een aantal Star Wars-films op de planning staan.

Mando krijgt prioriteit


De film, getiteld The Mandalorian and Grogu, heeft momenteel prioriteit. Dit is niet gek als je bedenkt dat Jon Favreau al veel geschreven had voor het vierde seizoen.

De scenario's voor het vervolg van Ahsoka's avonturen zijn momenteel in de maak, het is echter niet het enige waar Dave Filoni zich mee bezighoudt.

Overstap naar het grote scherm


Lucasfilm is van plan om de overstap naar het grote scherm te maken. Er komen meerdere films aan die gemaakt zullen worden door onder andere Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold, en natuurlijk Dave Filoni.



Filoni's film, waar hij al langere tijd aan werkte, zal hierdoor naar de toekomst verschoven worden en vormt waarschijnlijk een afronding voor zijn tv-series. Seizoen 2 van Ahsoka staat hierdoor niet langer op zichzelf maar zal een voorloper vormen wat de uitbreiding van het Star Wars-universum betreft.

Waar te zien?


Star Wars: Ahsoka kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen