search
Ontdek voor wie Sheldon uit 'The Big Bang Theory' echt respect had (spoiler: het is niet Leonard)

Ontdek voor wie Sheldon uit 'The Big Bang Theory' echt respect had (spoiler: het is niet Leonard)

De beste vriend van Sheldon is Leonard, maar hij is niet degene voor wie Sheldon respect had.

Adriennë Koolen
Sheldon Cooper is niet de beste in sociale gelegenheden en dat werd in alle 12 seizoenen van The Big Bang Theory en de zes seizoenen van de spin-off Young Sheldon keer op keer bevestigd. Dit was ook te merken in zijn vriendengroep.

In The Big Bang Theory had hij een vriendengroep van wetenschappers die vergelijkbare diploma’s en prestaties hadden als hij. Toch had Sheldon (Jim Parsons) de neiging om op zijn vrienden neer te kijken.

Respectvol


Er is maar één vriend die hier nooit last van heeft gehad en het is niet Sheldons beste vriend Leonard. Degene waar Sheldon altijd respect voor heeft gehad is astrofysicus Raj Koothrappali (Kunal Nayyar).

De hele vriendengroep in The Big Bang Theory, met uitzondering van Penny (Kaley Cuoco), werkte bij het California Institute of Technology (Caltech). Ondanks de indrukwekkende carrières van de groep, maakte Sheldon hun werk soms belachelijk.

Hoezo is Raj anders?


Sheldon is al vanaf kleins af aan gefascineerd door de kosmos en dit is ook het werkveld van Raj. Bovendien werd in seizoen 3, aflevering 4, The Pirate Solution, duidelijk dat Raj meer van de kosmos weet dan Sheldon. Door dit alles kreeg Sheldon snel respect voor Raj en keek hij dus niet op hem neer.

Bekijk op instagram


De anderen uit de groep hebben andere technische banen die Sheldon niet echt interesseren. Hierdoor bleef hij grapjes maken over hun carrières.

Te streamen op HBO Max


Stream The Big Bang Theory op HBO Max.

Aanbevolen artikelen