search
'Stranger Things' setfoto's online gedropt en bieden hints over seizoen 5
Series / Foto's

'Stranger Things' setfoto's online gedropt en bieden hints over seizoen 5

X-Twitter heeft foto's van de opnames van het langverwachte slotseizoen.

Stranger Things seizoen 5 wordt momenteel gefilmd in Atlanta, Georgia. Natuurlijk duiken er foto's op van de set, in dit geval heeft @21metgala ze online gepost.

De foto's zijn hier te bekijken, met hoofdrolspeler Gaten Matarazzo als Dustin.

Beklad


We zien Dustin in zijn gebruikelijke outfit, maar zijn Hellfire Club-shirt is niet langer splinternieuw zoals in het vorige seizoen. Integendeel, het ziet er vrij afgedragen uit. Verder is op de achtergrond Eddie's (Joseph Quinn) grafsteen te zien.

De grafsteen is echter beklad met "brand in de hel". Dit impliceert dat Eddie door de omgeving nog steeds wordt gezien als een rare freak die veranwoordelijk is voor Chrissy's (Grace Van Dien) dood.

Grotere sprong


De plot van Stranger Things seizoen 5 is momenteel met de nodige geheimzinnigheid omhuld. De foto's lijken er echter op te wijzen dat er een relatief grote sprong voorwaarts is gemaakt in de tijd vergeleken met de eerdere seizoenen. Dit zou niet gek zijn gezien de vertraging die Stranger Things opliep als gevolg van de Hollywoodstaking.Dit alles wekt alleen maar meer nieuwsgierigheid op met betrekking tot de keuzes die de Duffer Broers hebben gemaakt aangaande het slot van hun verhaal. Stranger Things is te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen