search
Van geliefd tot irritant: Het 'Stranger Things' personage dat moet veranderen in seizoen 5
Series / Nieuws

Van geliefd tot irritant: Het 'Stranger Things' personage dat moet veranderen in seizoen 5

Dit personage ging heel snel van het meest geliefde naar het meest irritante personage en seizoen 5 moet dit op gaan lossen.

Er gebeuren veel vreemde dingen in Stranger Things, maar het allervreemdste is misschien toch wel aan de schrijverstafel gebeurd. Een geliefd personage werd ineens iemand die fans niet meer herkenden.

Hoewel het afgelopen seizoen van Stranger Things episch was, zijn er toch wel een paar plotselinge veranderingen opgemerkt door fans. Vooral in hoe de personages zich gedragen.

Maya Hawke als Robin


Toen Robin (Maya Hawke) voor het eerst geïntroduceerd werd in seizoen 3 werd ze al snel één van de meest geliefde personages. Ze was sarcastisch en grappig, zelfs in enge situaties.

Fans hadden dan ook veel hoop voor seizoen 4, maar helaas was Robin in dat seizoen vervelend. Haar onhandige gedrag voelde geforceerd en haar grappen voelden niet meer authentiek, maar een slappe kopie van de mensen met wie Robin juist de spot dreef in seizoen 3.

De verandering


De Duffer broers onthulden dat het personage van Robin, zoals ze haar bedacht hadden, niet werkte. Ze waren echter zo onder de indruk van Maya Hawke, dat ze besloten het personage op haar te baseren.

Bekijk op instagram


"Ze is veel interessanter dan welk origineel personage dan ook dat we ooit zouden kunnen verzinnen. Ze is grappig, slim, eerlijk en gewoon ontzettend raar. Haar energie is een mix tussen een speelse, opgewonden tiener en een verschrompelde Hollywood-acteur die alles heeft gezien", aldus de Duffer broers.

Herschrijven


Alle complimenten voor Hawke zullen ongetwijfeld waar zijn. Helaas pakte dat op het scherm net wat anders uit. Dit is dan ook de reden dat iedereen hoopt dat Robin herschreven gaat worden voor seizoen 5 van Stranger Things
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen