search
'The Night Agent' seizoen 2, dit zijn de indrukwekkende nieuwe castleden
Series / Nieuws

'The Night Agent' seizoen 2, dit zijn de indrukwekkende nieuwe castleden

De twee hoofdrolspelers Gabriel Basso en Luciane Buchanen keren terug, wie zien we nog meer?

TVLine komt met nieuws over The Night Agent, de actieknaller van Netflix. Naast hoofdpersonage Peter zien we ook Rose weer terug, maar de update vermeldt meer.

Over de inhoud van het nieuwste seizoen is nog niets bekend. De bezetting is echter uitgebreid met vijf nieuwe personages, waardoor we een idee krijgen van hetgeen seizoen 2 in petto heeft.

Het lijstje


Het lijstje laat een aantal ervaren acteurs zien. We wisten al dat Amanda Warren (The Leftovers) Peters leidinggevende gaat spelen. Daarnaast zien we Brittany Snow (Pitch Perfect-trilogie) als Peters Night Action-partner Alice.

Berto Colon, bekend als Cesar Velasquez in Orange is the New Black, neemt de rol van fixer Solomon voor zijn rekening. Verder is daar Warren, medewerker bij de geheime dienst die van corruptie verdacht wordt. Hij wordt gespeeld door Teddy Sears (Zolomon in The Flash).

Veteranencast


Louis Herthum, bekend als Peter Abernathy in Westworld, speelt de zakenman-met-connecties Jacob Monroe. Arienne Mandi is te zien als medewerker bij de Verenigde Naties genaamd Noor. Mandi verdiende haar sporen onder andere in The L Word: Generation Q en NCIS: Los Angeles.De makers kiezen duidelijk voor een veteranencast, en deze sterke bezetting kan alleen maar bijdragen aan een seizoen dat minstens zo goed is als het eerste. Je kunt The Night Agent streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen