search
Deze nieuwe en duistere crimeserie is een indrukwekkend kijkcijferkanon en dreunt de Netflix top 10 binnen
Series / Nieuws

Deze nieuwe en duistere crimeserie is een indrukwekkend kijkcijferkanon en dreunt de Netflix top 10 binnen

De Poolse serie 'Frost' scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

Vanaf 11 januari is de nieuwe Poolse serie Forst te streamen op Netflix. De serie is nog maar net te zien maar behoort gelijk al tot de 10 best bekeken series op de streamingsdienst.

We zien natuurlijk niet dagelijks Poolse series op de streamingsdiensten. De knappe serie The Woods is een succesvol voorbeeld van een Poolse serie die het heel goed deed op Netflix.[/b]

Plot


Forst gaat over een detective en een journaliste die een reeks brute moorden in het Tatra-gebergte onderzoeken. Dit gebergte bevindt zich in het grensgebied tussen Polen en Slowakije.

Borys Szyc speelt de onconventionele maar effectieve detective Forst die zich op de zaak stort. Hij omzeilt daarbij de wet omdat hij de moorden anders nooit zal kunnen oplossen en slaat daarbij de handen ineen met een lokale journaliste, gespeeld door Zuzanna Saporznikow. Samen gaan zij op jacht naar de waarheid.

Bestsellers


Forst is gebaseerd op de boeken van bestsellerauteur Remigiusz Mróz. Het script is afkomstig van Agata Malesinska, die eerder werkte aan de Netflix-series The Woods en A Girl and an Astronaut en Jacek Markiewicz.



Kijk deze spannende serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen