search
Prime Video gaat deze week door met 'Camping de Wildernis' en zijn keiharde actieserie
Series / Nieuws

Prime Video gaat deze week door met 'Camping de Wildernis' en zijn keiharde actieserie

Kijk deze week naar animatie, humor of de seizoensfinale van een epische serie op Prime Video.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Camping de Wildernis


Verschijnt op: Maandag 15 januari | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Reality | Kijk op: Prime Video

Vier families die hun vakantie normaal gesproken op een Nederlandse camping vieren, gaan kamperen in Afrika, zonder verdere informatie vooraf. Als ze bij hun gastheer Johnny de Mol met al hun koffers aankomen in Botswana is het enige dat ze kunnen uitbrengen: “we hadden alles verwacht, behalve dit!”. En dan moet het spel nog beginnen. Want behalve buren, zijn ze ook elkaars concurrenten.




Hazbin Hotel


Verschijnt op: Vrijdag 19 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Animatie / Komedie / Misdaad | Kijk op: Prime Video

Deze geanimeerde, muzikale serie voor volwassenen volgt Charlie, de prinses van de hel, die het schijnbaar onmogelijke doel heeft om demonen te rehabiliteren om vreedzaam de overbevolking in haar koninkrijk te verminderen. Na de jaarlijkse uitroeiing door de hemel opent ze een hotel in de hoop dat de gasten ‘uitchecken’ als hun ziel hersteld is.




Reacher


Verschijnt op: Vrijdag 19 januari | Release: Seizoen 2 - aflevering 8 | Genre: Actie / Misdaad / Drama | Kijk op: Prime Video

Wanneer militair politieagent te ruste Jack Reacher gearresteerd wordt voor een moord die hij niet gepleegd heeft, belandt hij in een complot vol corrupte agenten, dubieuze zakenlieden en samenzwerende politici. Met enkel z'n vernuft moet hij ontdekken wat er aan de hand is in Margrave, Georgia. Dit eerste seizoen is gebaseerd op internationale bestseller Jachtveld van Lee Child.




Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

16 & 17 januari: Marry My Husband (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Komedie / Drama / Fantasie - Kang Ji-won, een terminaal zieke kankerpatiënt, wordt vermoord door haar echtgenoot en beste vriend nadat ze getuige is van hun affaire. Ze ontwaakt 10 jaar voor het incident en besluit wraak te nemen met behulp van Yu Ji-hyuk, een directeur bij het bedrijf waar ze werkt. Nu moet ze haar lot heroveren en het vuil uit haar leven elimineren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen