search
Op deze grote Marvel-serie moeten we een jaar langer wachten
Series / Specials

Op deze grote Marvel-serie moeten we een jaar langer wachten

Marvel's Daredevil: Born Again, een populaire stripverhaallijn, wordt een originele serie op Disney+, maar de première is uitgesteld tot 2025.

Voor de Marvel-fans is het lang wachten op sommige nieuwe releases. Eerder gaf Kevin Feige, president van Marvel Studios, aan dat Marvel Studios' Daredevil: Born Again, een originele serie van 18 afleveringen met Charlie Cox en Vincent D'Onofrio in de hoofdrol, in het voorjaar van 2024 naar Disney+ zal komen.

Maar dat zal door alle stakingen van vorig jaar niet lukken. De première van Daredevil: Borne Again zal niet eerder dan 2025 worden gepland. Dan mag er ook echt niets meer tegenzitten.

Strip


Daredevil: Born Again is een verhaallijn van Marvel Comics die oorspronkelijk werd gepubliceerd in Daredevil 227-233 in 1986. Het verhaal werd geschreven door Frank Miller en geïllustreerd door David Mazzucchelli. Het is een van de meest geprezen Daredevil-verhalen en wordt vaak beschouwd als een van de beste strips in het algemeen.

Het verhaal volgt de door problemen geplaagde superheld Daredevil, ook bekend als Matt Murdock, terwijl zijn leven langzaam uit elkaar valt. Zijn geheime identiteit wordt onthuld aan zijn vijand Wilson Fisk, alias The Kingpin, wat resulteert in een reeks gebeurtenissen die Matts leven op zijn kop zetten.

Impact


Thema’s zoals verlies, wedergeboorte en doorzettingsvermogen lopen als een rode draad door de verhalen. De series worden vaak geprezen om de diepgaande karakterontwikkelingen en emotionele impact op het publiek.Deze nieuwe, aankomende Amerikaanse televisieserie is gemaakt voor de streamingdienst Disney +. Charlie Cox speelt opnieuw de rol van Matt Murdock als Daredevil uit Marvel's Netflix-televisieserie en eerdere Marvel Studios-producties, met Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Margarita Levieva, Michael Gandolfini, Sandrine Holt e.v.a..

Titel


De ontwikkeling van de serie begon in maart 2022 en de aanwerving van Matt Corman en Chris Ord werd in mei onthuld. De titel van de serie en het aantal originele afleveringen werden in juli onthuld. Het filmen begon in het begin van maart 2023 in New York, voordat het in juni werd opgeschort vanwege de staking van de Writers Guild of America in 2023.Bij de start van de film voegde Michael Cuesta zich bij de serie, samen met Jeffrey Nachmanoff, Clark Johnson en David Boyd als regisseurs. De opnames zullen naar verwachting begin 2024 worden hervat. Daredevil: Born Again zal deel uitmaken van Phase Five van de MCU. Er staat nu al een tweede seizoen gepland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen