search
Netflix verrast met grote Hollywood-naam voor 'The Witcher' seizoen 4
Series / Nieuws

Netflix verrast met grote Hollywood-naam voor 'The Witcher' seizoen 4

In seizoen vier van The Witcher zien we Laurence Fishburne als het personage Regis.

Fans van The Witcher zullen balen van het vertrek van acteur Henry Cavill. Na drie seizoenen neemt hij afscheid als Geralt of Rivia. Zijn vervanger is ook geen kleine naam. Vanaf seizoen vier zien we Liam Hemsworth in de hoofdrol. Nu is er een nieuwe grote naam onthuld.

Via het officiële Twitter/X-kanaal van The Witcher is onthuld dat niemand minder dan Laurence Fishburne (The Matrix, Boyz n the Hood) een belangrijke rol gaat spelen. Hij zal in seizoen vier te zien zijn als Regis.

Mysterieus


Regis wordt door Netflix omschreven als "een wereldse Chirurgijn met een mysterieus verleden". In de boeken van Andrzej Sapkowski heet hij voluit Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy.

Het lijkt er verdacht veel op dat hij een duistere rol in de Netflix-serie gaat spelen, aangezien hij deze ook heeft in de boekenreeks. Hij is daarin een van de belangrijkste bijfiguren en verscheen voor het eerst in het boek Baptism of Fire.

Seizoen 4


"Ik word er enthousiast van om me bij de cast te voegen en kijk ernaar uit om de wondere wereld van The Witcher te verkennen," zei Fishburne in een verklaring via Variety.


De opnames voor het vierde seizoen van The Witcher starten aankomend voorjaar en er zijn ook rollen voor onder andere Anya Chalotra, Freya Allan en Joey Batey. Een datum heeft het vierde seizoen nog niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen