search
Jennifer Lawrence gaat Netflix binnenkort helemaal overnemen

Jennifer Lawrence gaat Netflix binnenkort helemaal overnemen

Vanaf aankomende week staat No Hard Feelings met Jennifer Lawrence op de streamer.

Bram de Groot
Netflix pakt aankomende week uit met een film die behoorlijk wat tongen wist los te maken. Vanaf donderdag staat namelijk de komedie No Hard Feelings op de streamer en die zal ongetwijfeld de Netflix Top 10 gaan overnemen.

De film verscheen vorig jaar in de wereldwijde bioscopen. Het meest opvallende aan de film is de rol van actrice Jennifer Lawrence die besloot om volledig uit te kleren te gaan in een nogal opvallende scène.

Date


De film draait vooral om de losbandige 32-jarige Maddie Barker (Lawrence) die er onder andere financieel niet goed voorstaat. Ze gaat in op een opdracht om de 19-jarige Percy (Andrew Barth Feldman) op sleeptouw te nemen.

De komedie van regisseur Gene Stupnitsky (Good Boys) werd zeer redelijk ontvangen met 70 procent op Rotten Tomatoes en een 6,4 op de IMDb. De bioscoopkassa's rinkelden niet echt, dus via streaming zal de film ongetwijfeld een groot publiek vinden.

Vanaf donderdag


Aankomende donderdag 18 januari zet Netflix de film No Hard Feelings, ook met rollen voor Laura Benanti, Natalie Morales en Matthew Broderick, online op deze pagina.De critics consensus op Rotten Tomatoes luidt als volgt: "Deze ordinaire komedie speelt het vaak teleurstellend veilig, maar de komische en dramatische grappen van Jennifer Lawrence zorgen ervoor dat het eindresultaat je "No Hard Feelings" geeft."

Aanbevolen artikelen