search
Meer goed nieuws voor 'Daredevil: Born Again' van Disney+
Series / Nieuws

Meer goed nieuws voor 'Daredevil: Born Again' van Disney+

Wederom een goed bericht voor de veelgeplaagde Disney+-serie die in rook leek op te gaan.

De 'Daredevil'-reboot begon in eerste instantie geweldig. Het eerste seizoen zou 22 afleveringen tellen, met oude bekenden als The Punisher (Jon Bernthal) en Wilson Fisk/Kingpin (Vincent D' Onofrio).

Jammer genoeg belandde de serie op de plank, totdat kortgeleden alles weer opgepakt werd. Jeff Sneider bericht nu dat Elden Henson en Deborah Ann Woll terug zullen keren als Foggy Nelson en Karen Page, ook is meer bekend over het aantal afleveringen.

Voortborduren


Hoewel dit nog niet officieel bevestigd is door de makers, is dit wel in lijn met eerder nieuws. Hierin werd namelijk vermeld dat de makers er voor kozen om voort te borduren op de Netflix-serie uit 2015.

Sneider heeft niet aangegeven hoeveel afleveringen de terugkeer van Foggy en Karen beslaat.

Aantal afleveringen


Daarnaast wordt vermeld dat het eerste seizoen uit 18 afleveringen zal bestaan. Deze zullen gesplitst uitgezonden worden met twee gelijke helften. Nadat Daredevil: Born Again in rook leek op te gaan ziet het er nu naar uit dat de reboot er toch gaat komen.



Daredevil: Born Again zou in eerste instantie in de lente van 2024 in première gaan op Disney+. Door de staking is dit naar een later, vooralsnog onbekend tijdstip verschoven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen