search
Officieel: 'The Office' keert terug op een andere manier dan je misschien wilt
Series / Nieuws

Officieel: 'The Office' keert terug op een andere manier dan je misschien wilt

Het belooft dezelfde hilariteit te hebben maar dan in een compleet andere setting.

Na jaren van speculatie zal er binnenkort worden begonnen aan een vervolg op The Office. Greg Daniels start binnenkort met een productieteam om vorm te geven aan de nieuwe reboot.

Oorspronkelijk werd voor de BBC de serie The Office ontwikkeld door Ricky Gervais en Stephen Merchant. Later werd in samenwerking met Daniels ook een zeer succesvolle Amerikaanse versie gemaakt.

Dezelfde wereld, ander kantoor


Volgens kenners zal de serie geen heruitvinding zijn van de Amerikaanse versie, en evenmin dezelfde personages bevatten. In plaats daarvan zal de reboot een ander kantoor verkennen met een nieuwe cast van personages, geplaatst in dezelfde wereld als The Office.

Naar verluidt zal het productieteam dinsdag beginnen met het brainstormen van ideeën, in de hoop een concept te bedenken dat kan worden omgezet naar een serie. Daniels zelf heeft lang gepleit voor een revival van de serie, die een geheel nieuw leven heeft gekregen op streamingdiensten zoals Netflix en SkyShowtime.

Is een reboot wel nodig?


Daniels aarzelde aanvankelijk wel om het project opnieuw te benaderen. Volgens hem was de serie perfect genoeg en zijn grootste zorg was om de fans teleur te stellen. Eerst deed hij de geruchten af als speculatie maar nu is de aankomende reboot gegarandeerd.



Kijk alle afleveringen van The Office op Netflix of SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen