search
Marvel Studios start binnenkort weer met serie over ijzersterke superheld die van gedaante kan veranderen: Wonder Man
Series / Nieuws

Marvel Studios start binnenkort weer met serie over ijzersterke superheld die van gedaante kan veranderen: Wonder Man

'Wonder Man', het nieuwe project binnen Marvel Spotlight, is eindelijk weer begonnen met filmen.

Nadat de stakingen een groot deel van 2023 overnamen, zijn de opnames van de aankomende Marvelserie Wonder Man weer van start gegaan. Dat blijkt uit nieuwe setfoto's die zijn verschenen op Twitter.

Wonder Man/Simon Williams is een superheld uit de Marvel comics, die lang lid was van de Avengers. De rol van Simon Williams zal in de nieuwe serie gespeeld worden door Yahya Abdul-Mateen II. Daarnaast zien we in de serie ook Ben Kingsley als Trevor Slattery.

Marvel Spotlight


Het lijkt erop dat Wonder Man deel is van Marvel Spotlight. Dit is een initiatief waarbij Marvel zich richt op projecten die minder verbonden zijn aan andere releases binnen de franchise. De naam van het initiatief is gebaseerd op een Marvel Comics anthologiereeks uit de jaren 70 en 80.

Dat betekent vooral dat je geen andere Marvelfilms of series gezien hoeft te hebben om deze nieuwe serie te begrijpen. Het verhaal speelt zich zeker af in het MCU, maar andere verhaallijnen zullen niet terugkomen in deze serie.

Setfoto's


Naast Abdul-Mateen en Kingsley zien we ook Demetrius Grosse als Grim Reaper en Lauren Glazier in een nog onbekende rol. Het is nog niet bekend wanneer Wonder Man op Disney+ zal verschijnen. Bekijk de setfoto's hier.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen