search
Hoe is het nu met Joshua Jackson, die de jonge 'Pacey' in 'Dawson's Creek' speelde?
Series / Nieuws

Hoe is het nu met Joshua Jackson, die de jonge 'Pacey' in 'Dawson's Creek' speelde?

Joshua Jackson brak door met zijn rol als 'Pacey Whitter' in het tienerdrama 'Dawson's Creek'.

Voor veel kijkers was Dawson's Creek een onvergetelijke reis door de ups en downs van het tienerleven in het fictieve Capeside. Eén van de meest geliefde personages uit de serie was Pacey Whitter, gespeeld door de getalenteerde Joshua Jackson. Maar hoe is het nu met Joshua Jackson?

Na het afsluiten van Dawson's Creek in 2003, ging Joshua Jackson verder met een behoorlijk succesvolle acteercarrière. Hij was te zien in verschillende films en tv-series, waaronder Fringe en The Affair.

Zijn privéleven


Jackson is geboren op 11 juni 1978 in Vancouver, Canada. Jackson had een relatie met zijn Dawson's Creek-collega Katie Holmes gedurende de eerste twee seizoenen van de serie. Van 2006 tot 2016 had hij een relatie met de Duitse actrice Diane Kruger.

De acteur kreeg daarna een relatie met de Britse actrice Jodie Turner-Smith in 2018. Ze trouwden op 18 augustus 2019 en hebben een dochter, Juno Rose Diana, geboren in april 2020. In oktober 2023 werd onthuld dat Turner-Smith de scheiding had aangevraagd. In december 2023 bevestigden Jackson en actrice Lupita Nyong'o dat ze aan het daten zijn.

Recente rol


Zijn veelzijdige talent en charismatische optredens hebben hem in de schijnwerpers gehouden, zowel op het grote als het kleine scherm. Recentelijk speelde hij in nog Little Fires Everywhere.



Kijk Dawson's Creek op Videoland en hierboven zie je de trailer voor de succesvolle '90-serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen