search
Het laatste seizoen van 'Young Sheldon' start binnenkort: op deze perfecte manier moet de serie eindigen volgens de fans

Het laatste seizoen van 'Young Sheldon' start binnenkort: op deze perfecte manier moet de serie eindigen volgens de fans

Er is maar één manier om 'Young Sheldon' op een perfecte manier af te sluiten.

Nina Beerendonk
Na zeven jaar het verhaal te hebben verteld over de jeugd van het populaire personage Sheldon Cooper, stopt de serie Young Sheldon na seizoen 7. De spin-off van The Big Bang Theory gaf ons een inkijkje in de geschiedenis van het hoofdpersonage.

Hoewel fans van de serie natuurlijk teleurgesteld zijn dat Young Sheldon tot zijn einde komt, wist ook iedere kijker dat het verhaal niet eeuwig door kon gaan. Aangezien het een prequel is van The Big Bang Theory moest de serie ophouden voordat de twee verhaallijnen te dichtbij elkaar in de buurt zouden komen.

Wat gaan we zien in seizoen 7?


Er moeten nog een aantal dingen gebeuren in het laatste seizoen om de tijdlijn te laten kloppen met die van The Big Bang Theory. Tragisch genoeg betekent dit dat we in seizoen 7 waarschijnlijk de dood van George zullen gaan zien.

Ook gaan we in het laatste seizoen zien dat Sheldon van Texas naar Pasadena in Californië verhuist. De serie loopt tot Sheldon 15 is, en we weten dat hij aan zijn postdoctorale studie begint als hij 14 is. Zijn eerste jaar in Pasadena moet dus in dit seizoen plaatsvinden.

Reünie


Maar naast de dingen waarvan we weten dat we ze gaan zien, is er ook iets waarvan fans gewoon op hopen. De perfecte afsluiting van de prequel zou namelijk een reünie van de originele TBBT cast zijn. Sommige van hen zijn al eens in de serie verschenen, maar een volledige reünie zou het ideale einde zijn.

Bekijk op instagram


Young Sheldon is te bekijken op HBO Max.

Aanbevolen artikelen