search
"Er is een reden voor": The Punisher keert terug in 'Daredevil: Born Again'
Series / Nieuws

"Er is een reden voor": The Punisher keert terug in 'Daredevil: Born Again'

Ondanks de vertraging zijn de cast en crew van Daredevil druk bezig met de nieuwe reboot.

Het MCU is zich de laatste tijd steeds meer aan het uitbreiden met nieuwe films en series. Ook Daredevil: Born Again zal onderdeel worden van Fase Vijf van het MCU. Nu zijn er een paar interessante details bekend over de nieuwe serie.

Waarschijnlijk zullen er twee nieuwe personages verschijnen in Daredevil: Born Again. Het is nog onbekend in hoeveel afleveringen het tweetal zal spelen, maar alleen dat ze zullen terugkeren.

Welke personages?


Een rapport van Jeff Sneider gaf aan dat Elden Henson en Deborah Ann Woll hun rollen van Foggy Nelson en Karen Page weer op zullen pakken. Dit was een grote verrassing voor veel fans, aangezien er een jaar geleden was gezegd dat Henson noch Woll zouden verschijnen in de serie.

Charlie Cox zal weer te zien zijn als Matt Murdock / Daredevil en Vincent D'Onofrio als Wilson Fisk / Kingpin. Ook Jon Bernthal zal terugkeren in zijn rol als Frank Castle / The Punisher.

Enthousiast


D'Onofrio onthulde in een interiew met ComicBook dat hij en Cox "een geweldige tijd" hebben. Ze geloven allebei in deze reboot en om die "reden" keerden ze terug in hun rol.

Wanneer is Daredevil: Born Again te zien?


De WGA en SAG-AFTRA stakingen zorgden voor grote vertragingen bij de serie. Volgens de originele planning zou de serie in de lente van 2024 in première gaan.

Bekijk op instagram


Nu is de verwachting dat de serie niet eerder dan 2025 uit zal komen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen