search
Netflix presenteert 'The Gentlemen': Trailer voor de Guy Ritchie-serie!
Series / Trailer

Netflix presenteert 'The Gentlemen': Trailer voor de Guy Ritchie-serie!

In 2019 verscheen nog de film The Gentlemen van Guy Ritchie. Binnenkort is de spin-off serie te zien op Netflix.

Netflix komt dit jaar met de serie The Gentlemen, een spin-off van de gelijknamige film uit 2019 van Guy Ritchie. De streamer presenteert nu de eerste trailer voor de serie met vooral Theo James.

Op YouTube omschrijft Netflix de serie met de volgende tekst: "Misdaad en kaviaar! Maak kennis met een nieuwe klasse criminelen in The Gentlemen. Een nieuwe dramaserie van Guy Ritchie, geïnspireerd op de originele film."

The Gentlemen


In de serie zien we dat Eddie Halstead (James) een groot landgoed van zijn vader heeft geërfd. Daar ontdekt hij dat het landgoed onderdeel is geworden van het marihuana-teeltimperium van Mickey Pearson.

Wie Pearson speelt is nog niet helemaal bekend. De opnames vonden plaats in Londen en andere rollen komen van Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Peter Serafinowicz en Vinnie Jones.

Acteurs


Netflix heeft helaas nog geen datum prijsgegeven voor de release, al debuteert de serie wel ergens in maart. The Gentlemen heeft al wel zijn eigen pagina op Netflix en de film staat ook online.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen