search
De nieuwe 'Dahmer'-serie van Netflix krijgt twee indrukwekkende met Oscar-bekroonde acteurs in de hoofdrollen
Series / Nieuws

De nieuwe 'Dahmer'-serie van Netflix krijgt twee indrukwekkende met Oscar-bekroonde acteurs in de hoofdrollen

De producenten halen alles uit de kast om een waardig vervolg op seizoen één te maken.

De veelgeprezen misdaad-anthologieserie Monster van Netflix is druk bezig met het maken van een vervolg en heeft twee sterren van formaat toegevoegd aan de cast: Javier Bardem en Chloë Sevigny.

Bardem en Sevigny zullen in de serie, gemaakt door Ian Brennan en American Horror Story-maker Ryan Murphy, de rollen vertolken van José en Kitty Menéndez, het echtpaar uit Beverly Hills dat werd vermoord door hun zonen Lyle (Nicholas Chavez) en Erik (Cooper Koch).

Flinke opvolger


Het tweede seizoen van de serie wordt de opvolger van het zeer succesvolle Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story, dat flink in de prijzen viel, waaronder een Golden Globe voor hoofdrolspeler Evan Peters.

Het tweede seizoen gaat over de gebroeders Menendez. Zij pleegden de gruwelijke moord op hun ouders in 1989 in de omgeving van Los Angeles. Ze beweerden dat hun daden voortkwamen uit jaren van fysiek, emotioneel en seksueel misbruik door hun vader.

Oscarmateriaal uit de kast getrokken


Bardem is onder andere bekend van de films Skyfall en Mother! en won in 2008 een Oscar voor zijn rol in No Country for Old Men. Sevigny is onder andere bekend van American Horror Story en werd in 2000 genomineerd voor een Oscar voor haar rol in de film Boys Don't Cry.



Het tweede seizoen van de Monster-serie moet ergens dit jaar uitkomen. Wanneer precies is nog niet bekend. Kijk tot die tijd nog eens het indrukwekkende Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen