search
Jenna Ortega maakt belofte voor 'Wednesday': "seizoen 2 is meer horror"
Series / Nieuws

Jenna Ortega maakt belofte voor 'Wednesday': "seizoen 2 is meer horror"

De verwachtingen zijn torenhoog voor Wednesday seizoen 2 na deze belofte van Jenna Ortega.

Het eerste seizoen van Wednesday heeft voor heel wat iconische momenten gezorgd. Zo zal niemand ooit meer de iconische dans uit aflevering vier vergeten. De verwachtingen voor seizoen 2 liggen dan ook heel erg hoog.

Ortega liet in seizoen 1 zien dat ze een ongelofelijk getalenteerde actrice is, maar daar houden haar talenten niet op. Ze is in seizoen 2 namelijk ook achter de schermen betrokken. Zo heeft ze input gehad bij het schrijven en de regie.

Seizoen 2


Tijdens een interview met E! vertelde Ortega dat seizoen 2 heel veel goede "oneliners" heeft en dat "alles veel groter is". Dit betekent meer actie, maar ook dat "elke aflevering aanvoelt als een film".

Ortega neemt haar projecten heel serieus en mede daarom waren de gesprekken voor seizoen 2 al vroeg begonnen. De actrice liet weten dat ze "nieuwsgierig" was naar alles van seizoen 2: de outfits, de nieuwe personages en het script.

Meer horror


De actrice kon niet veel details geven over het tweede seizoen van Wednesday, maar ze maakte wel een belofte. Ze vertelde namelijk dat het tweede seizoen "echt heel spannend" is en dat het meer neigt naar "horror".



Wednesday is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen